Logga in
Boka demo
Meny
Login
Boka Demo

Marketing Manager

Stockholm, Sweden

Du är vår första rekrytering på marknadssidan, så vi tror att du har en bred kompetens inom marknadsområdet – lika bekväm med att skriva snärtiga annonstexter, som tracking vid GTM; eller att utveckla personas och utveckla marknadskampanjer för att nå dem.

Du kommer vara aktiv i att planera, driva och följa upp kampanjer och  koordinera arbetet med interna och externa parter. Vi hoppas att du dels tar med dig smartness och beprövade metoder men också brinner för att göra experiment för att hitta vad som ger bäst resultat för just Younium.

Du kommer starta upp och utveckla vår marknadsorganisation från grunden där vi ser ett nära samarbete med sälj och produkt. Fokus initialt är demand generation men vi ser gärna att du är personen som över tid lyfter vårt varumärke, driver PR och utvecklar vår positionering.

 

Marketing is hard. But what about marketing something that has no physical presence, that is constantly changing, that has some goofy name or marketing something that doesn’t even make sense to the average person?
Vem är du:

Hungrig och ambitiös - du är redo att ta nästa steg i din karriär och har kraften som behövs för att skapa nästa Fintech framgångshistoria.
Analytisk - du har alltid en hypotes och mätning på plats innan du börjar på nästa kampanj.

Du är bekväm med:
  • Att utveckla personas och träffsäkra budskap
  • Att göra smarta experiment
  • Marketing automation, lead scoring (vi använder Hubspot)
  • Google Adwords, LinkedIn, Facebook Ads, Twitter ads
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, i tal och i skrift
Vad vi erbjuder:

Våra kunder säger att vi löser ett verkligt behov hos dem - med Younium får de ett nav för sina avtal så att de kan fortsätta växa, utan flaskhalsar. Något som går utöver vad som erbjuds på marknaden idag. Vi har en bra produkt, ett engagerat säljteam och kan ge dig chansen att vara del av något stort, tidigt.

Vi har dessutom ett grymt team som både levererar och ser till att vi har kul

Ansök

Skicka in din ansökan nedan eller kontakta Niclas Lilja direkt
via epost: niclas.lilja@younium.com eller telefon på 0733-507458.

Om Younium

Younium tillhandahåller lösningar för att göra abonnemangshantering och abonnemangsfakturering enklare då allt fler bolag förändrar och utvecklar sina erbjudanden som tjänster med långa kundrelationer. Youniums SaaS används för att hantera kundabonnemang, med fokus på förhandlade och ofta komplexa avtal, vilket ger ökad kontroll över hela kundlivscykeln, effektivare ekonomisk hantering och färdiga nyckeltal. Youniums huvudkontor är i Stockholm med ett utvecklingscenter i Malmö.

Läs mer på www.younium.com och lär dig mer på www.younium.com/blog. Följ oss på LinkedIn och Twitter samt Gilla oss på Facebook.